Contact

Stichting OndersteBoven
Osdorperweg 678
1067 SZ  Amsterdam
info@stichtingondersteboven.nl

Per 6 april 2018 bestaat het bestuur uit:
Quirine Lengkeek – voorzitter
Monique Boesewinkel – penningmeester
Barbara Oud – secretaris
Irene Hemelaar – algemeen bestuurslid

De doelstellingen van de stichting lees je hier

Wil jij je inzetten voor de zichtbaarheid van lesbische, biseksuele, trans- en queer vrouwen? Heb je een vraag of opmerking? Wil je samenwerken met ons? Heb je een leuk plan voor Stichting OndersteBoven? Wij horen graag van je! Stuur een e-mail naar info @ stichtingondersteboven.nl of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina.

Je kunt Stichting OndersteBoven steunen door een bedrag over te maken naar bankrekeningnummer NL29 INGB 0003 0762 41 t.n.v. Stichting OndersteBoven te Amsterdam onder vermelding van ‘donatie’.

ANBI
Onze stichting is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat donaties aan OndersteBoven aftrekbaar zijn voor de belasting. De RSIN (het fiscaal nummer) is 817185471. Er is geen beloningsbeleid. De stichting werkt met vrijwilligers zonder beloning en daar waar er geoormerkte financiering is op projectbasis met externen.

Stichting OndersteBoven staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam met de naam Stichting Ondersteboven, voor onderzoek naar vrouwen en seksuele diversiteit onder nummer 34257859 en is BTW-plichtig volgens nummer NL8171.85.471.B01.